>Het event

Het event

De loodzware en adembenemende tracks maken dat Duchenne Heroes op de ‘bucket list’ van elke mountainbiker staat. We starten in het ultieme moutainbikegebied de Ardennen en fietsen door ruig terrein met steile heuvels en rotsachtige afdalingen. Via Luxemburg & Duitsland bereik je Nederland met een spectaculaire en indrukwekkende finish ! Houd deze pagina in de gaten met betrekking tot de details van de route!

MTB Team Huizen

 

Word sponsor

Twee afstanden
Duchenne Heroes biedt fietsers twee routes: van honderd of zeventig kilometer per dag. De honderd kilometerroute, die wij als MTB team Huizen gaan rijden, heeft tracks die veel techniek vergen. Deze is geschikt voor de getrainde mountainbiker die zich helemaal leeg wil rijden.
Wil je nog wat anders zien dan het zweet in je ogen, ben je beginnend mountainbiker of is je voornaamste motivatie het doel (kinderen met Duchenne)? Kies dan voor de zeventig kilometervariant.
Fietsers van beide afstanden rijden door hetzelfde schitterende landschap. Qua moeilijkheidsgraad heeft de honderd kilometerroute gemiddeld vier sterren (van de vijf). De zeventig kilometerroute heeft drie sterren.

Twee checkpoints
De route voert dagelijks langs twee checkpoints. Daar kun je even ontspannen, je eet en drinkt wat en laat eventuele technische problemen verhelpen bij de mecanicien. Masseurs zijn aanwezig en het Rode Kruis staat klaar met medische hulp.  

Fietsen met GPS
We rijden de tocht met een GPS fietscomputer.

€ 21.937,-Op weg naar:€ 40.000,-
Word ook sponsor
Wordt éénmaal per 24 uur bijgewerkt
Koetze
Webdesign Huizen
VVE metea
Goedkope website laten bouwen
stupers
healthbeautycare.nl
image003
onuitwisbaar
B&L logo
BALCO
Consolidated Nederland
Hout4jou
Nenss
, bloembinderij Mulder
Beads with Love
carejuwelier
elseco